Flottakezelés
 

Mit jelent a flottakezelés?


A flottakezelés egy olyan összetett szolgáltatási csomag, mely magában foglalja a gépjárművek beszerzése mellett azok finanszírozását (tartós bérlet formájában), valamint az autók üzemeltetését, karbantartását és a használt flotta értékesítését a folyamat végén. A flottakezelők az ügyviteli management mellett statisztikákat is készítenek az ügyfél számára annak érdekében, hogy együtt megtalálják a mindenki számára előnyös konstrukciót, többek közt a költséghatékony flotta használat érdekében.

Miért jó a flottakezelés?

Flottakezelés esetén kedvezőbb és előre kiszámítható díjakkal üzemeltethet vállalati járműparkot, ráadásul a bérleti díj költségként is elszámolható. Ezen kívül megtakaríthat a biztosítási- és szervízköltségeken is. Munkatársait motiváltabbá tehet, ha biztosít számukra megfelelő munkaeszközt, melyek meghibásodása esetén csereautót is biztosítunk. Ha nem ön végzi a céges autóflotta ügyviteli tevékenységeit, egy komoly tehertől szabadulhat meg, időt, energiát és pénzt spórolva.

Kiknek ajánljuk a szolgáltatást?

Minden olyan vállalkozásnak, mely nagyobb méretű flottával rendelkezik. Flottája nem csak egy multinacionális cégnek lehet, hanem olyan kis- és középvállalatoknak, melyek túlnőtték azt a szintet, ahol saját maguk után tudják követni a cégesautókkal kapcsolatos teendőket és komolyabb beruházás nélkül kívánnak az adott célnak megfelelő, kifogástalan állapotú járművet biztosítani kollégáik számára.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?


Egy üzemképes flotta megvalósításához elengedhetetlen, hogy a flottakezelő állandó készültségben legyen, éppen ezért 24 órás assistance szolgáltatást vállalunk. A gépjárművekkel kapcsolatos olyan teendőket, mint például a biztosítási ügyintézést is az Autóflotta Kft. végzi Ön helyett.

Velünk nem kell szervizekben várakoznia, így Ön és munkatársai is időt takaríthatnak meg, ráadásul a több napos szervizek idejére csereautót biztosítunk, hogy gördülékenyen mehessen tovább a munka abban az esetben is, ha járműve meghibásodna. Emellett beszerezzük, tároljuk, karbantartjuk és szezonálisan le is cseréljük gumiabroncsait, hogy kollégái biztonságban közlekedhessenek a céges autójukkal.

A Secret Control GPS-alapú parkolódíj-fizető szolgáltatás keretében, járműve leparkolásakor a rendszer a GPS-adatok alapján érzékeli, hogy Ön fizető övezetben tartózkodik a gépjárművel és a rendszerhez tartozó kis készülék hangjelzéssel tudatja a jármű vezetőjével, hogy indítson parkolást, melyet egyetlen gombnyomással megtehet SMS-ezés és applikációkkal való bajlódás nélkül.

A kötelező biztonsági előírások betartása mellett számos kényelmi megoldást is eszközöltünk szolgáltatásunk kialakításakor. A korszerű gépkocsik mind vezetéstámogató segédberendezéssel felszereltek. A rendszerek működése a CAN-BUS-on alapuló technológiával távfelügyelettel is ellenőrizhető. A Secret Control baleset-megelőző technológia pedig számos rendszer ellenőrzésére alkalmas, valamint baleset esetén automatikusan riasztja a mentőket és a rendőröket.

A járművek és munkagépek üzemeltetését támogató Webbase szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink könnyedén ellenőrizhetik a használt járművek eredményességét, költségeit, valamint azok kihasználtságát. A digitális tachográffal felszerelt gépkocsikat vezető kollégái gépjárművezetői a jogszabályok értelmében 28 naponta könnyen, gyorsan és megbízhatóan letöltheti számítógépére az adatokat e-tachográf szolgáltatásunkkal. A megbízható sofőrazonosítás érdekében a megtett kilométerek elszámolására számos módszert kínál a Secret Contro rendszere, például: LCD-kijelzős tasztatúra és EasyGo funkció, ellenőrizhető és javítható adatok a szoftverben, távoli programozhatóság. Mindemellett az üzemanyag-fogyasztás mérésére is kínálunk megoldásokat.

A bérleti díj költségként elszámolható, a gépjárművek áfáját Önnek nem kell fizetnie, csak a havi díjakét, amely a céges használat arányában vissza is igényelhető, amennyiben a NAV által előírt útnyilvántartás vezet. Biztosítunk ügyfeleinknek üzemanyagkártyát, hogy még nagyobb mértékben járuljunk hozzá megtakarításaikhoz.

Hogyan rendelhető meg a szolgáltatás?

Szolgáltatásainkat gyors ügymenetünknek köszönhetően rövid időn belül igénybe veheti. Személyre szabott ajánlatainkért keresse munkatársainkat személyesen vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, esetleg e-mailben.