Tartós bérlés
 

Mit jelent a tartós bérlés?


Tartós bérlés során Ön hosszú távon rendelkezhet bérelt járművel, komoly előnyöket élvezve azokkal szemben, akik saját autót vásárolnak és tartanak fenn. A szolgáltatás nem véletlen egyre népszerűbb magánszemélyek és vállalkozások körében is, hiszen kényelmes és gazdaságos megoldást nyújt a jármű használóinak. Az Autoflotta csomagjait maximálisan az Ön igényeihez igazítva állítjuk össze, hogy bérlőként ne csak egy autót kapjon, hanem egy olyan teljes körű szolgáltatást, mellyel üzemeltetési költségeket és időt spórolhat meg magának.

Miért jó a tartós bérlés?


Akár 0 Ft kezdő befizetéssel is igénybe vehető a szolgáltatás. A bérleti díjban benne van a forgalomba helyezés összes költsége is, sőt járműveinek minden üzemeltetési és adminisztrációs feladatát mi végezzük Ön helyett. A szolgáltatások díjai előre tervezhetőek és könnyedén átláthatóak, követhetőek. A jogszabályoknak megfelelően a bérleti díjak költségként is elszámolhatók céges használat esetén, tehergépjárműveknél pedig a bérleti díj áfa tartalma is visszaigényelhető. A futamidő végén a gépjármű visszakerül hozzánk, így elkerülhető Ön számára az autó értékesítésével járó minden nehézség.

Kiknek ajánljuk a szolgáltatást?


Minden olyan magánszemélynek vagy vállalkozásnak, mely egy járműves vagy kisebb, de több autós gépjárműparkot kíván fenntartani. Flottáját úgy is felépítheti, hogy a céges autókkal kapcsolatos teendőket ránk hárítja és különösebb beruházás nélkül garantál alkalmazottai számára az adott célnak megfelelő, kifogástalan állapotú vállalati járművet.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?


Állandó 24 órás assistance szolgáltatásunk mellett vállaljuk az Ön számára biztosított jármű teljes körű Casco, kötelező biztosítás (belföldi, külföldi), valamint biztosítási ügyintézését.

Full service szolgáltatással egybeköthető bérleti konstrukciónk, melynek során a javítási- és karbantartási munkálatokat szakszervizünkben végezzük és ennek költségét a havi bérleti díjakkal egy számlán tüntetjük fel.

További szolgáltatásként választható az évszaknak megfelelő gumiabroncsok beszerzése, tárolása és cseréje is szezonálisan. Emellett vállaljuk adott esetben hatósági ügyek intézését is. Igény szerint GPS beszerelésre, „hozom viszem” szolgáltatásra is van lehetőség, ahogy üzemanyagkártya, autópálya matrica igénylésére, valamint kiterjesztett garancia, GAP biztosítás kötésére is rajtunk keresztül.

Hogyan rendelhető meg a szolgáltatás?

Szolgáltatásainkat gyors ügymenetünknek köszönhetően rövid időn belül igénybe veheti. Személyre szabott ajánlatainkért keresse munkatársainkat személyesen vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, esetleg e-mailben.