Flottakezelés

MIT JELENT A FLOTTAKEZELÉS?

A flottakezelés egy olyan összetett szolgáltatási csomag, mely magába foglalja a gépjárművek beszerzése mellett azok finanszírozását (tartós bérlet formájában), valamint az autók üzemeltetését, karbantartását és a használt flotta értékesítését a folyamat végén. Cégünk az ügyviteli management mellett statisztikákat is készít Ügyfeleink számára annak érdekében, hogy együtt megtaláljuk a mindenki számára előnyös konstrukciót, többek közt a költséghatékony flotta használat érdekében.

MIÉRT JÓ A FLOTTAKEZELÉS?

Flottakezelés esetén kedvezőbb és előre kiszámítható díjakkal üzemeltethet vállalati járműparkot, ráadásul a bérleti díj költségként is elszámolható. Ezenkívül további megtakarítás érhető el a biztosítási- és szervízköltségeken is. Munkatársait motiváltabbá teheti, ha biztosít számukra megfelelő munkaeszközt, melyek meghibásodása esetén csereautót is biztosítunk. Ha nem ön végzi a céges autóflotta ügyviteli tevékenységeit, egy komoly tehertől szabadulhat meg, időt, energiát és pénzt spórolva.

KIKNEK AJÁNLJUK A SZOLGÁLTATÁST?

Minden olyan vállalkozásnak, mely nagyobb mérető gépjármű flottával rendelkezik. Flottája nem csak egy multinacionális cégnek lehet, hanem olyan kis- és középvállalatoknak, melyek túlnőtték azt a szintet, ahol saját maguk után tudják követni a céges autókkal kapcsolatos teendőket és komolyabb beruházás nélkül kívánnak az adott célnak megfelelő, kifogástalan állapotú járművet biztosítani kollégáik számára.

MIT TARTALMAZ A SZOLGÁLTATÁS?
Egy üzemképes flotta megvalósításához elengedhetetlen, hogy a flottakezelő állandó készültségben legyen, éppen ezért 24 órás assistance szolgáltatást vállalunk. A gépjárművekkel kapcsolatos olyan teendőket, mint például a biztosítási ügyintézést is az Autóflotta Kft. végzi Ön helyett.

Járműveink megfelelő műszaki állapotáról és felszereltségéről folyamatosan gondoskodunk. A szervizelés mellett ügyelünk a tisztaságra és az autók megfelelő felkészítésére. Szolgáltatásként választható az évszaknak megfelelő gumiabroncsok beszerzése, tárolása és cseréje is szezonálisan.

Vállaljuk adott esetben hatósági ügyek intézését is. Igény szerint GPS beszerelésre, „hozom viszem” szolgáltatásra is van lehetőség, ahogy üzemanyagkártya, autópálya matrica igénylésére, valamint kiterjesztett garancia, GAP biztosítás kötésére is rajtunk keresztül.

A kötelező biztonsági előírások betartása mellett számos kényelmi megoldást is eszközöltünk szolgáltatásunk kialakításakor. A korszerű gépkocsik mind vezetéstámogató segédberendezéssel felszereltek. A rendszerek működése a CAN- BUS-on alapuló technológiával távfelügyelettel is ellenőrizhető. A Secret Control baleset-megelőző technológia pedig számos rendszer ellenőrzésére alkalmas, valamint baleset esetén automatikusan riasztja a mentőket és a rendőröket.

HOGYAN RENDELHETŐ MEG A SZOLGÁLTATÁS?
Szolgáltatásainkat gyors ügymenetünknek köszönhetően rövid időn belül igénybe veheti. Személyre szabott ajánlatainkért keresse munkatársainkat személyesen vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, esetleg e-mailben.