Rent a Car

MIT JELENT A RENT A CAR?

A rent a car vagy magyarul autóbérlés olyan szolgáltatási csomag, mely lehetővé teszi az autó bérlőjének kényelmes utazását akkor is, ha az illetőnek nincs saját autója vagy a járműve éppen nem áll rendelkezésére. A bérlés időtartama ilyenkor lehet egy vagy akár több napos is, valamint belföldi és adott esetben külföldi utazás során is igénybe vehető a szolgáltatás.

MIÉRT JÓ A RENT A CAR SZOLGÁLTATÁS?
A rent a car szolgáltatás gyakran biztonságosabb megoldás, mint a saját gépjárművel utazás, hiszen az Autoflotta gépparkja folyamatosan karbantartott, műszakilag megfelelően felszerelt és igényes állapotú járművekkel biztosítja bérlői számára a kényelmes utazás élményével egyidejűleg a safe journey valódi fogalmát. Míg saját autója megfelelő műszaki felkészítése egy hosszabb autóútra komoly költségekkel járhat, rent a car szolgáltatásunkkal akár pénzt takaríthat meg. Mind külföldi és belföldi utazása során sokkal magabiztosabban, menetrendektől függetlenül utazhat, ha autót bérel.
KIKNEK AJÁNLJUK?
Minden olyan személynek, aki saját járművét nélkülözni kényszerül, de szeretne olyan autóval közlekedni, melynek megjelenése megfelelő, műszaki állapota kiváló és az ezt igazoló okmányai és tanúsítványai is hiánytalanul rendelkezésre állnak.
MIT TARTALMAZ A SZOLGÁLTATÁS?
Rent a car flottánk mellé 24 órás assistance szolgáltatást kínálunk bérlőinknek. A gépjárművekkel kapcsolatos minden hivatalos teendőt mi végzünk, gondoskodva az Ön biztonságáról.
Járműveink megfelelő műszaki állapotáról és felszereltségéről folyamatosan gondoskodunk. A szervizelés mellett ügyelünk a tisztaságra és az autók megfelelő felkészítésére az adott szezonra, így például a gumiabroncsok megfelelő ütemben való cserélésére.
A Secret Control GPS-alapú parkolódíj-fizető szolgáltatás segítségével a bérelt jármű leparkolásakor a rendszer a GPS-adatok alapján érzékeli, hogy Ön fizető övezetben tartózkodik-e autónkkal és a rendszerhez tartozó kis készülék hangjelzéssel tudatja, ha szükséges parkolást indítania, melyet egyetlen gombnyomással megtehet az autóból.
A kötelező biztonsági előírások betartása mellett számos kényelmi megoldást is eszközöltünk szolgáltatásunk kialakításakor. A korszerű gépkocsik mind vezetéstámogató segédberendezéssel felszereltek. A rendszerek működése a CAN- BUS-on alapuló technológiával távfelügyelettel is ellenőrizhető. A Secret Control baleset-megelőző technológia pedig számos rendszer ellenőrzésére alkalmas, valamint baleset esetén automatikusan riasztja a mentőket és a rendőröket.
HOGYAN RENDELHETŐ MEG A SZOLGÁLTATÁS?
Szolgáltatásainkat gyors ügymenetünknek köszönhetően rövid időn belül igénybe veheti. Ajánlatainkért keresse munkatársainkat személyesen vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, esetleg e-mailben.