Rólunk

Mindig is fontosnak tartottuk és tartjuk ma is, hogy ügyfeleink családias légkörben érezzék magukat. Sok helyen tapasztaltuk, hogy az ügyfelek több emberen keresztül, fárasztó, hosszas telefonálgatások árán jutnak el egy felmerülő probléma megoldásához. Ennek orvoslására alakítottuk ki 1 pontos kommunikációs rendszerünket, így mindenkinek egy saját, jól megszokott kapcsolattartóval kell egyeztetnie. Az adott kolléga az egyszerű időpont megbeszélésektől a hirtelen felmerülő megoldandó helyzetig a kezében tart mindent, így biztosítva a gördülékeny és személyes ügyvitelt. Emellett kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat párosítunk, amit saját infrastruktúránkkal, gépjárműparkunkkal, szervizünkkel, országos partnerhálózatunkkal és képzett szakmai hátterünkkel valósítunk meg. Így minden házon belül marad és egyszerűen követhető.
Gombos Gábor

Garantáljuk Önnek,

hogy vállalkozásunknál a legkedvezőbb üzemeltetési költségek mellett, a leghatékonyabb ügyfélközpontú kiszolgálásban részesül.

Az Autoflotta Kft. minden esetben zárt elszámolású rendszerrel dolgozik,

így Önnek kiszámítható és fix költségekkel kell csak számolnia, nincsenek később felmerülő, rejtett kiadások és nem várt, apró betűs részek.

Jelenlegi ügyfeleink közé tartozik számos hazai kis- és középvállalkozás,

illetve multinacionális cégek magyarországi leányvállalatai is, akik hosszú ideje bíznak bennünk.

Munkatársaink

Napjaink rohanó világában az időt készpénzben lehet mérni. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy szolgáltatásainkkal Ön ne csak pénzt, hanem időt is takarítson meg magának, illetve vállalkozásának!

Gombos Gábor

Ügyvezető igazgató

gabor.gombos@autoflotta.com

Fontos számomra, hogy ügyfeleink családias, megbízható légkörben érezzék magukat. Épp ezért, ha valaki nálunk jár, onnantól kezdve egy saját kapcsolattartóval kell egyeztetnie további igényeit. Az adott és későbbiekben már jól megszokott kolléga az egyszerű időpont megbeszélésektől a hirtelen felmerülő megoldandó helyzetig a kezében tart mindent, így biztosítva a gördülékeny és személyes ügyvitelt. Emellett kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat párosítunk, amit saját infrastruktúránkkal, gépjárműparkunkkal, szervizünkkel, országos partnerhálózatunkkal és képzett szakmai hátterünkkel valósítunk meg. Így minden házon belül marad és egyszerűen követhető.

Juszkó Sándor

Értékesítési tanácsadó

Az Autóflotta Kft. alapító tagjai közé tartozom, 2000 óta ide köt a munkám, ami az életem nagy része. Úgy érzem mintha mindennap haza érkeznék. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás, szerződéskötések lefoglalják a teljes munkaidőmet. Mindennap keresem a kihívásokat, és minden napot boldogan, aktívan élek meg a cégnél az Autóflotta fiatal csapatával. Törekszem a maximális szolgáltatásra, mindent az ügyfeleimért.

Lencsés Judit

Pénzügyi asszisztens

Lencsés Judit vagyok az Autóflotta Kft. pénzügyi asszisztense. Célom, hogy minden partnerünk átlátható és egyértelmű információkat kapjon a könnyebb tervezhetőség érdekében. A céget érintő könyvelés és adatfeldolgozáson kívül fontosnak tartom az ügyfeleinkkel való gördülékeny és pontos kommunikációt, hiszen az Autoflotta számára talán az egyik legfontosabb területet képviselem.

Zentai László

Műszaki referens

Zentai László vagyok, az Autóflotta Kft. műszaki referense. Sok-sok év tapasztalata számomra azt mutatja, hogy egyik nap sem egyforma, minden nap újabb kihívások, megoldandó feladatok várnak rám. Munkám során igyekszem ügyfeleinket maximálisan kiszolgálni, bármi történik az utakon, hogy partnereink biztonságban érezzék magukat! A nap 24 órájában rendelkezésre állok. Sok olyan szituáció adódik amire akár perceken belül megoldást kell találni. Ezt a terhet veszem le ügyfeleink válláról, hogy komfortosabb legyen az utazás, és a gépkocsi vezetés élménye kerüljön előtérbe.A géppark növekedésével egyidejűleg az ország számos pontján kiépített, márkafüggetlen és márkaszerviz kapcsolatokkal szolgáljuk ki a meghibásodott gépjárművek mielőbbi szakszerű hibaelhárítását.

Ügyfeleink mondták rólunk

2010-től állunk kapcsolatban az Autoflotta Kft.-vel. Társaságunk teljes gépkocsi állományát tőlük béreljük. Jó tanácsokkal látnak el, nagyon rugalmasok és mindenben segítőkészek. A kollégáik kedvesek és nem utolsó sorban szakmailag képzettek.
Román Mihályné
Ügyvezető / Tecnicagroup
Maximálisan elégedettek vagyunk az Autóflotta szolgáltatásával. A cég munkatársai barátságosak, rugalmasak és segítőkészek. Jellemző rájuk a gyors ügyintézés és minden alkalommal azonnal rendelkezésre állnak.
Kisteleki Orsolya
Cégvezető / Arena
Cégünk több éve áll kapcsolatban az Autóflottával. Rendkívül rugalmasak és segítőkészek a flotta munkatársai. Tapasztalataink szerint igyekeznek a partnerek mindenkori igényeit teljesíteni.
Bóta Ili
Irodavezető, HR / Hosptess Kft
A FUJI Machine Mfg.Magyarországi Fióktelepe 2005 óta folyamatosan, nagy megelégedéssel lízingel személyautókat az Autóflotta Kft-től. Az Autóflotta munkatársai segítőkészek a legoptimálisabb autó kiválasztásában, méghozzá a legjobb lízingdíj ajánlattal.
Asztalos Tibor
Üv.igazgató

Elkötelezett szakértői csapatunk várja hívását

Minden egyes nap arra törekszünk, hogy Önnek kizárólag kiemelkedő minőségű, prémium szolgáltatásokat nyújtsunk! Ezt saját infrastruktúránkkal, gépjárműparkunkkal, szervizünkkel és szakértő szakmai háttérrel valósítjuk meg.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Adja meg elérhetőségeit és kollégáink keresni fogják Önt!
Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére hétköznapokon 9 és 17 óra között.