Tartós bérlés

A havidíj ellenértékeként gondoskodunk minden autó üzemeltetéssel kapcsolatos szolgáltatásról, a kötelező szervizektől kezdve a gumiabroncsok szezonális cseréjén át egészen az esetleges kárügyintézésig és az ideiglenes csereautóig.
Mit jelent a tartós bérlés?
Tartós bérlés során Ön hosszú távon rendelkezhet bérelt járművel, komoly előnyöket élvezve azokkal szemben, akik saját autót vásárolnak és tartanak fenn. A szolgáltatás nem véletlen egyre népszerűbb magánszemélyek és vállalkozások körében is, hiszen kényelmes és gazdaságos megoldást nyújt a jármű használóinak. Az Autoflotta csomagjait maximálisan az Ön igényeihez igazítva állítjuk össze, hogy bérlőként ne csak egy autót kapjon, hanem egy olyan teljes körű szolgáltatást, mellyel üzemeltetési költségeket és időt spórolhat meg magának.

Miért jó a tartós bérlés?

Akár 0 Ft kezdő befizetéssel is igénybe vehető a szolgáltatás. A bérleti díjban benne van a forgalomba helyezés összes költsége is, sőt járműveinek minden üzemeltetési és adminisztrációs feladatát mi végezzük Ön helyett. A szolgáltatások díjai előre tervezhetőek és könnyedén átláthatóak, követhetőek. A jogszabályoknak megfelelően a bérleti díjak költségként is elszámolhatók céges használat esetén, tehergépjárműveknél pedig a bérleti díj áfa tartalma is visszaigényelhető. A futamidő végén a gépjármű visszakerül hozzánk, így elkerülhető Ön számára az autó értékesítésével járó minden nehézség.
Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

Minden olyan vállalkozásnak, mely nagyobb méretű flottával rendelkezik. Flottája nem csak egy multinacionális cégnek lehet, hanem olyan kis- és középvállalatoknak, melyek túlnőtték azt a szintet, ahol saját maguk után tudják követni a céges autókkal kapcsolatos teendőket és komolyabb beruházás nélkül kívánnak az adott célnak megfelelő, kifogástalan állapotú járművet biztosítani kollégáik számára.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?
Állandó 24 órás assistance szolgáltatásunk mellett vállaljuk az Ön számára biztosított jármű teljes körű Casco, kötelező biztosítás (belföldi, külföldi), valamint biztosítási ügyintézését.
Full service szolgáltatással egybeköthető bérleti konstrukciónk, melynek során a javítási- és karbantartási munkálatokat szakszervizünkben végezzük és ennek költségét a havi bérleti díjakkal egy számlán tüntetjük fel.
További szolgáltatásként választható az évszaknak megfelelő gumiabroncsok beszerzése, tárolása és cseréje is szezonálisan. Emellett vállaljuk adott esetben hatósági ügyek intézését is. Igény szerint GPS beszerelésre, „hozom viszem” szolgáltatásra is van lehetőség, ahogy üzemanyagkártya, autópálya matrica igénylésére, valamint kiterjesztett garancia, GAP biztosítás kötésére is rajtunk keresztül.
Hogyan rendelhető meg a szolgáltatás?
Szolgáltatásainkat gyors ügymenetünknek köszönhetően rövid időn belül igénybe veheti. Személyre szabott ajánlatainkért keresse munkatársainkat személyesen vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, esetleg e-mailben.

Elkötelezett szakértői csapatunk várja hívását

Minden egyes nap arra törekszünk, hogy Önnek kizárólag kiemelkedő minőségű, prémium szolgáltatásokat nyújtsunk! Ezt saját infrastruktúránkkal, gépjárműparkunkkal, szervizünkkel és szakértő szakmai háttérrel valósítjuk meg.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Adja meg elérhetőségeit és kollégáink keresni fogják Önt!
Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére hétköznapokon 9 és 17 óra között.